30 April 2012

Sista dagen i april månad, tiden går så fruktansvärt fort!
Just nu ser jag på Big Brother och ska snart åka iväg till stallet och mocka, göra höpåsa, och fylla på vatten :) Vid 13 följer jag nog med Pernilla och Natalie sen sväng till stan :)

Ikväll kommer mina kusiner hit och firar valborg, men kommer även att springa bort till grannen där mina kompisar är :)


Ha en jätte bra dag :D<3


ridtur på berget

Red lambi på berget idag tillsammans med Clara o Mysan :) Lambi var otroligt stark och tyckte det var riktigt roligt :) haha, men ska skaffa en nytt bett nu, så vi får hoppas att hon funkar på det :)



tog bilden från Claras blogg :) hoppas att det var ok ?:)


Ponnypappa


Hahahah, här snackar vi äkta ponnypappa xD




The fire

Har ätit frukost på sängen idag och sett på One tree hill :) Ibland behöver man en sådan morgon ;) Planen för dagen är att skriva på min inlämningsuppgift och ta en promenad.

Igår hoppade Hanna Lambi och gick bra :D Tror Lambi hade lite träningsvärk eftersom hon inte riktigt orkade hoppa upp sig.


Hööks till Skövde :)

Ni har väl inte missat att dom öppnar en Hööks butik i Skövde i maj :D Dock kommer det vara farligt för min plånbok ;) haha


Mitt hjärta blöder

Varit ute och lunchfodrat hästarna för en stund sedan och nu sitter jag med inlämingen :) I kväll/ eftermiddag åker jag och Hanna upp till Lambi:) Får se vad vi hittar på ;)

Hoppas ni har en bra dag :)


Today

Godmorgon!:)

Blir ingen träningsdressyr för mig idag. Mår inte bra, så jag känner att jag inte klarar av det. Har blivit lite för mycket det sista och det märks för huvudvärken är sämre..

Idag måste jag ta tag in inlämningsuppgiften! Har tänkt att plugga flera dagar fast sen har det inte blivit av så nu är det hög tid att börja. Gjorde klart alla inbjudningskort igår:) tog hela dagen men nu är alla 20 st gjorda och ska skickas iväg idag :)

Här kommer bilder på korten :)





Pyssel

Sitter och fixar Davids inbjudningskort! Har hunnit fem stycker och har ungefär 15 kvar -_- haha. Det tar en evighet att göra dom ;)




Ni får vänta på se hur kortet blir när alla är klara :)


privatlektion

Ridlektionen för Frida gick mkt bra :) Tränade på att lambi ska vara lugn och inte drar väg innan hinder/bommar utan ha en lugn och jämt galopp. Måste träna mycket på de framöver men också försöka komma ut och klättra i skogen när vädert blir bättre :) Hon behöver träna upp sina bakmuskler för att orka ha en kort galopp!




tränat

Har nyss kommit hem efter att ha varit och tränat på gymmet :) Fösta gången jag tränade på riktigt sedan jag blev sjuk och det var ungefär 9 månader sedan. Kände att det var länge sedan jag träna för min kondition var helt borta, men den går att bygga upp igen :) Ett + var att huvudvärken inte blev jätte mkt sämre, vilket vi var rädda för. Får se om det håller i sig hela dagen eller om det blir värre och det kan det blir väldigt fort. I eftermiddag ska jag som sakt rida privatlektion :) Ska bli riktigt roligt och jag hoppas verkligen Lambi är bättre än igår! Kommer att vara helt slut efter den här dagen i allafall ;)


dagen ridpass

Dressyrpasset på Lambi gick verkligen jättedåligt! Usch vill bara glömma det. Hon var otroligt stark, trippig, i obalans, springig, hon gick fint i form men hon hänger sig i handen och bara drar iväg. Kunde knappt träna på dressyrprogramet och just nu vill jag bara strycka mig. Inte roligt att rida när hon blir så här. Känner att jag måste rida för en tränare och hitta ett nytt bett igen, för det här funkar hon inte alls på. Det dåliga är att man får inte tävla dressyr på vilket bett som helst -_-

Imorgon ska jag träna på gymmet, rida privatlektion och plugga. Hinner jag med ska jag pyssla lite med Davids studentkort:) 

 

Look at this


Kolla på denna video !!:D Vem har sagt att man behöver ha en häst för att kunna hoppa ;) Hahaha




I will never lose you

Halsontet börjar att försvinna och istället har jag fått en ordentlig förkyldning som satt sig på stämbanden, haha kan knappt prata ;) men bättre med förkyldning än halsont! Väntar på att min sista lektion ska börja om en timme så jobbar lite med min uppsats. Har ett möte kl 12 och sen drar jag nog hem :)

Har tänkt att träna på dressyrprogramet idag också för i morgon har jag privatlektion för Frida :D Blir något blandat mellan markarbete/ hoppning. Ett steg i rätt riktning :)

Igår var jag o mamma på stan och köpte saker till Davids student inbjudningar som jag själv ska göra :) Tycker det är roligare och mer personligt om man gör egna ;) Kan slänga upp en bild på dom här sedan om ni vill se ?:)



Vilket?

Är lite sugen på ett nytt träns till Lambi :) Ska önska mig ett i födelsedagspresent fast vet inte riktigt vilket än ;)





Detta i svart.




Vilket tycker ni ?:)


24 april 2012

Godmorgon :) Har suttit en stund med min inlämning och letat lägenheter och jämfört banker. Trodde jag valde natur för att slippa ekonomi men tydligen inte! haha inte min grej direkt ;) Tänkte gå ner och duscha och plocka iordning lite här hemma :) Efter lunch tar jag cykeln till stallet och åker ut och rider:) Mår lite bättre idag, och så måste jag träna dressyrprogram inför lördag :) I eftermiddag har jag lite pyssel att göra med Davids student :)

Kom precis på att det är den 24 april idag :D Det innebär två saker! Min kusin fyller år idag, Grattis Marcus !:D och det är bara 1 månad kvar till jag fyller år :D Måste skriva en önskelista men problemet är att jag inte önskar mig något specielt förutom en sadel till Lambi. Känns som det blir svårare att komma på något som man önskar sig när man blir äldre, jag får det svårare för varje år ;) haha.

Ha en bra dag i solen :)


Bildbomb: Hannas konfirmation

Nu kommer det upp en bildbomb från Hannas konfirmation igår :)



inne i kyrkan :)







































I remember when

Kom hem från stallet precis, har gjort lambis höpåsar, mockat, fyllt på vatten, gjort hinkar och släppt in Lambi och Mysan :) Är fortfarande sjuk men lyckades gå till skolan och vara med på den enda lektionen jag har. Resten av dagen har jag legat i sängen och sett på film :) Imorgon blir det ingen skola alls för mig, mina klasskompisar har nationella nästan hela dagen och det ska jag inte vara med på:)

Ska se om jag orkar rida i morgon, måste öva på dressyrprogramena tills på lördag då det är dressyrträning i stallet! Sen har jag tänkt att jobba lite med uppsattsen som ska vara inne nästa vecka.

Hoppas att ni alla mår bra :) kram


snabba cash

Mår jättedåligt men lyckades på något sätt klara mig igenom dagen! Nu ska jag krypa ner i sängen och se på snabba cash och sen sova :) Får se om jag orkar gå till skolan i morgon eller inte..

Bilder på Hannas konfirmation får ni i morgon istället :)


hos Hanna :)

Sitter i Hannas rum och kollar på kort på hennes data :) Säger bara en sak, herregud vad lambi har ändrats sedan förra vinter.

hahah xD


Ikväll kommer det nog upp lite bilder från Hannas konfirmation :)

lördag 21 april

Det har varit en lååång dag och den är ännu inte slut. Ska om en stund iväg till stallet och kvällsfodra hästarna :) Dagen har bestått av pay & jump, skövde, farmor, stallet. I morgon så har Hanna konfirmation och sen måste jag försöka plugga. Har fortfarande feber, huvudvärk och ont i halsen. Hade jag kunnat så skulle jag ens gått upp ur sängen idag ;)

Hoppas ni haft en bra lördag :)


sjukling




Jag har gått och blivit sjuk. Har fruktansvärt ont i halsen, feber och på det min huvudvärk. Typiskt att jag just skulle bli sjuk denna helgen då jag har miljoner saker för mig, aja. Ska ligga ner bäddad mesta dels av dagen, men måste iväg till Skövde i eftermiddag och se om jag hittar något att ha på mig på Hannas konfirmation på söndag :) Blir heller ingen ridning för min del idag tyvärr. Nu ska jag kika på One Tree Hill :)

Ha en bra dag // <3


tidig helg :)

Då har min helg börjat :) Har kollat på big brother och ätit frukost och ska nu gå upp och fixa lite här hemma, då blir mamma glad ;) haha. Huvudet är än så länge varken sämre eller bättre, får se om den håller sig så här hela dagen. Har tänkt att börja lite på min samhällsuppsats idag, den ska inte vara inlämnad för om en vecka men det är lika bra att göra lite nu :) Funderar om jag ska gå till bibloteket och låna någon bra bok att läsa :) Någon som har ett boktips ?:D

Ikväll ska jag försöka rida :) och kolla en sväng på hoppträningarna som är på torsdagar :)


It goes up and down !

Klarade rida Lambi en sväng på ridbanan och hon gick super fint !:) Red inte super seriöst mest bara för att hon skulle få röra på sig :) Så klart fick jag super huvudvärk men som tur var Mathilda uppe i stallet få hon tog hand om Lambi efter :) Nu ska duscha och sen kolla på film innan jag ska lägga mig!:)


sur..

När jag kom hem från skolan och öppnade dörren mötes jag av världens starkaste lukt! Höll nästa på att svimma. Jag och Anton letade oss fram vart det luktade så mycket ifrån och kom fram till att det var från avloppen inne på toaletten. Så vi fick stänga dörren dit och öppna fönster där inne, men även ha öppet ute dörren så lukten försvinner. Tydligen så håller kommunen på att fixa rören ute på gatan ( någon som är förvånad att kommunen håller på ?dom verkar fixa hela falköping på samma gång -_-) I allafall så har den där j*vla lukten gjort att jag har fått riktigt ont i huvudet -_- värre än vad jag hade innan..

Ska försöka bita ihop och ta mig ut till stallet nu, får se om jag kan rida eller inte. Tack kommunen !!

// sur Emelie



uppdatering

Är det bara jag som har otroligt svårt att kliva ur sängen på morgonen? Har fått svåra problem på riktigt, min klocka ringer i en timme innan jag vaknar och kan gå upp.Ibland hör jag inte ens klockan, så då får min pappa ropa på mig. Någon som har förslag på vad man kan göra för att vakna ?:) haha.

Väntar på att sista lektionen ska börja så jag kan få gå hem :) Mina planer för dagen är att rida Lambi och eventuellt plugga lite.


Igår fick jag även ett brev från min läkare där han frågade varför vi hade avbokat allt undersökningar han ville att jag skulle göra, men HALLÅ?? Varför ska jag göra samma undersökningar om och om igen som vissar samma sak hela tiden  och som  gör att jag blir sämre + att han själv aldrig låter mig komma vidare till andra läkare ändå ?Blir bara grymt arg när jag tänker på det!!
 Sen skrev han också det att om jag ska sluta med dom här medicinerna så måste jag sluta sakta och dra ner på det. OOPS,,  jag har redan slutat.. för länge sedan på direkten..  haha.

Det var allt jag hade att berätta ;)


I like who you are

Min fin fina ponny gick som en klocka idag :) Red på utebanan en timme och hon gick jätte fint hela passet:D Lite så springig och stark men det gör inte så mkt när hon gick så fint:) berode nog mycket på att det blåste lite ute ;) Red mycket volter för att få henne lösgjord i båda sidorna och att hon ska vara lugn i galoppen och inte dra iväg så mycket :) I veckan hoppas jag också att jag kan ta en privat lektion för Frida :)


16 april 2012

Hello :) Har egentligen inte så mycket att säga om dagen, har väldigt ont i huvudet så har inte gjort så specielt mycket. Var i skolan, gick hem o vila, var hos min mentala tränare och sen var jag en sväng i tidaholm med mamma, david och mathilda. Ska försöka göra lite läxor nu och sen sätta på One tree hill :) Helt klart bästa serien, tänkte se den från början igen :)


what would I be without you?<3



You are my everything !<3

Tips för ni som är trötta på att leta höpåsar ;)

Något som jag tycker är lite halv jobbigt är när man ska göra lunch och morgonpåsarna i stallet. Då ligger allas höpåsar i två tunnor i hörummet och där ska man hitta sina, och självklart har ju de flesta blåa ikea påsar, så där står man jätte länge o rotar runt för att hitta sina påsar. Så nu tänkte jag faktiskt köpa några påsar som sticker ut ordentligt så att jag på direkten kan se vilka som är mina ;)

vad sägs om höpåsar från Schockemöhle ?;)   

Hittas på www.charlies.nu för 69 kr/st

You make me smile <3

Cyklade till stallet en gång till och tog in Lambi :) Bostade av henne och gjorde hon fin, fast det är hon alltid :) iallfall söt;) Har kollt på Teen mom och ska nu göra klart samhällen :) Sen måste jag snacka med mamma, har en hel del att prata om som rör runt i huvudet! Ibland är det bra att ha en mamma haha ;)




thanks for helping me through the bad days, I love you <3


tävling hos Warnmarks.se



länk till tävlingen :) http://warnmarks.se/?p=3566 

do you feel the same as I feel ?

På förmiddagen tog jag en promenad ut till stallet och lunchfodrade hästarna och fixade Lambis hinkar, höpåsar m.m. Gick hem igen och åt middag och skulle sen börja med läxorna då jag kom på att jag hade glömt en sak så fick cykla upp till stallet igen ;P Nu är jag tillbaka igen och ska göra ett nytt försök med läxorna ;)

Kollade igenom alla bilder Mathilda tog på mig, rättare sakt 712 st ;) Så har plockat ut dom bästa som kommer komma ut på bloggen ;) Lägger inte ut alla utan det får bli några varje dag :)










April 14, 2012

Har på förmiddagen varit på lite ärenden i stan med pappa o Mathilda :) vi tog också vägen förbi mässan som är i Falköping just nu :) Åkte hem och åt middag och sen vidare till stallet där jag red Lambi på utebanan :) Hon gick helt ok !:) Känns att det var längesedan jag red för jag har fått träningsvärk från gårdagens ridpass ;P Mathilda var med i stallet idag och hon fotade när jag red så blir kommer ;) men inte idag ;)  Huvudvärken idag är smäre än igår tyväär,, kan också bero på att det blev lite mycket igår.
Nu ska jag fixa mig och vid 19 tiden åka till Clara och fira henne för hon fyller år idag :D GRATTIS :D<3










Här får ni tre stycken ;) Har över 500 bilder så det kommer ta ett tag att lägga upp alla ;) haha.


Firat Ellis :)

I kväll har jag varit och gratulerat Ellis tillsammans med Sandra, Hanna, Viccan, Oskar och Gusten :) Vi bakade tårta och gick över med :) Riktigt trevligt :)

Här är en bild på tårtan :)



Om ni undrar varför det är choklad på ena sida o grädde på andra är för att vi gjorde två olika tårtor på en tårta :) fifigt va ;)


Nu ska jag sova , god natt :)


You are my everything <3

God morgon :D Jag har precis slängt i mig frukost och ska nu byta om till ridkläder och gå ut till stallet :) Har faktiskt tänkt att rida idag :D Var över tre veckor sedan sist. Egentligen vet jag inte riktigt och jag får rida, men nu orkar jag inte vänta längre ;) haha.

Kameran följer med ut och det finns batteri kvar ;)


everything happens for a reason

Spenderade 8 timmar i stallet idag :) Kändes som jag behövde det och koppla bort allt annat för en stund.
Imorgon är det ingen skola för mig så ska vara i stallet på förmiddagen och mysa med min fin fina polle <3 Kanske att jag till och med hoppar upp och rider lite ?;) Har inte ridigt på över tre veckor nu, så kan knappt vänta mer ;P


I hope so

Har inga lektioner idag, men ska iväg på ett möte så nu håller jag på att fixa till mig lite ;) Idag ska kanske min moster kommer och  rider westen på Lambi. Jag vet inte riktigt än om jag får rida, för såklart så glömde jag ju att fråga -_- så mamma skulle ringa till dom idag :)

Igår när jag var på behandlingen gick det bra :) Mina hinnor i hjärnan hade läkt mycket bra :D Vilket dom blev lite förvånade över eftersom det var så illa första gången jag var där. Men tydligen så hade jag gjort ett bra jobb hemma när jag har tagit det lugnt och framför allt inte ridigt, men då har jag också genomlidigt dom här veckorna med  en otrolig smärta i huvudet. Dock så behöver jag några behandlingar till innan det kommer att bli helt bra. Jag kommer fortfarande ha huvudvärk som kommer variera i smärta och det beror på att hinnorna försker hitta sin " rätta plats" Varför dom här hinnorna har flyttat på sig beror på att jag har fått så många skader på huvudet. Först en kraftig skada när jag var liten och sen där efter 5 hjärnskakningar, och när dom här hinnorna har legat fel har det blivit blockeringa i hjärnan och där av det höga trycket och huvudvärken.

Måste också tacka alla ni som tror på mig vad gällande hoppningen :) Betyder mkt ska ni veta<3


Teenager Post













you don´t know me

Sitter i skolan och filosoferar lite;) har ett beslut jag måste fatta tills i morgon och jag vet inte alls vad jag ska göra. Har under detta året fått fatta en mängd svåra beslut, beslut som jag aldrig trodde jag skulle behöva ta. Livet kan förändras väldigt snabbt innan man själv annar det.


Har en lektion kvar i skolan och den är vid 11.15 :) Sen går jag hem för dagen och tar det lite lugnt innan jag går ut till stallet och fixar allt där, för vid 5 tiden åker jag och pappa till Lidköping för min behandling :) Detta är också sista dagen i skolan för mig denna veckan :) Går bara måndag, tisdag o onsdag, dock har jag ett möte jag måste gå på i morgon. Men jag överlever nog ;)


Do what you fear and the fear will disappear

I wish it was so easy <3

Clara red Lambi på terrängbanan idag och det uppskattade lambi väldigt mycket ;) Hoppa gjorde hon också och det gick super bra :) Kanske att Lambi är en falttävlansponny ;) Sen åkte jag med Clara till Grevagården där hon hoppade Pay&jump med Mysan:) När vi var tillbaka mockade vi och gjorde höpåsar till Kruse o Riggo innan jag tog en promenad hem:) Nu är kl 21.44 och jag ska hoppa in i duschen och sen se ett avsnitt av Big brother :)

I morgon ska jag tillbaka till Lidköping för ännu en behandling, så nu håller jag tummarna på att det ska bli bättre :) Hoppas också att jag kan få börja rida igen:)

Fick också för mig idag att jag ska försöka ta tag i min hopprädsla lite mer och kanske vara med på pay& jump hemma den 21 april :) tror ni jag klarar det ?:) Måste träna massa innan i så fall xD

You wake up every morning looking for your answers.

Hade en lektion i skolan idag vid 10.10 :) drog sen på ett litet möte och vidare till farmor, var där en stund innan jag skulle till min mentala tränare kl 13. Nu är jag hemma igen och precis ätit. Ska byta om och ta cykeln till stallet och pussa på min finaste <3 tänkte jag ;) Clara ska nog rida henne idag också :) I helgen ska jag försöka ta tag i lastträningen med lambi, usch inget jag ser fram imot direkt men men. I kväll har jag inget planerat och det är väldigt skönt :)

Hoppas ni har en bra dag i regnet :)


Hööks

Var inne och kikade på www.hooks.se och hittade dom här snygga chapsen och skorna :) Blev riktigt sugen på att skaffa mig ett par bruna :) har annars bara svart utrustning och det skulle vara skönt att ha ett par chaps i sommar istället för stövlar ;)




Vad tycker ni ?

Fler frågor o svar ;)

Vad heter du? Emelie Sofia Lundh 
Vilket datum och år är du född? 24 maj 1995
Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Nej.
Gjort något du ångrar? Jag ångrar väldigt mycket i mitt liv.
Vilken årstid gillar du mest? Sommaren. Och när det är jul på vintern.
Favoritdjur? Häst.
Vad består din garderob av? svart, vit, blått och mycket ridkläder
Hur mycket pengar har du varje månad?Inga.
Vad köpte du senast? Tröja
Vart skulle du helst vilja ha en tatuering? Skuldebladet eller insidan av armen
Saft eller alkohol? Saft
Röker du? Har inte ens hållt i en cigarett.
Bästa bok? Twilight serie om jag måste välja.
Blivit rånad? Nej.
Humör just nu? Trött
Vilka internetsidor besöker du varje dag? Facebook, Blogg,
Vad slösar du mest pengar på? Hästarna utan tvekan, fast jag ser det inte som slösa;)
Kan man vara vän med sitt ex? Det kan absolut funka, men inte alltid.
Favoritchoklad? Vanlig Marabou. Och i glass.
Varit kär i en kändis? nee
Är du lycklig? sådär
Använder du smink? alltid
Hur ofta motionerar du? Jag rider bara just p.g.a. jag är sjuk, fast innan så sprang jag eller gick jag varje dag.
Blivit förföljd? typ.. en gång
Hur svarar du i hemtelefonen? "Hej det är Emelie "
Hur svarar du i mobiltelefonen? "Hej det är Emelie "
Ringer det mycket till dig? njae
Ringer du mycket? naje inte direkt
Vem ringde du senast? Hanna :)
Hur mycket pengar har du? Typ inga ;)
Antal timmar sömn i natt? 8 timmar
Sover du ensam i natt? japp
Vem vet mest om dig? Hanna
Vem vet du mest om? oj, Hanna tror jag ?
Vad ser du fram emot? Att bli frisk
Vad vill du ha just nu? en till häst xd
Vem längtar du mest efter? Mina vänner <3
Vem stör du dig på?...
Vem vill du sova bredvid i natt? ...
Vilken årstid är det nu? vår, fast man kan tro att det är vinter -_-
Anser du dig själv snygg? Verkligen inte !!
Har du varit kär? Ja tyvärr..
Är du en bra partner? Tror det xD
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? båda kanske ;)
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? ..
Vad åt du senast? Frukost
Är du vän med dina grannar? Ne verkligen inte, värsta granfejden här xD hahah.

At this moment



Namn:
 Emelie Sofia Lundh 
Ålder: 16 år, fyller 17 år 24 maj
Intressen: Hästar och lite hockey ;)
Senaste personen som ringde: Mamma
Senste personen som sms:ade: Clara :)
Senaste personen som mms:ade: Hanna :) fast det var länge sedan ;)
Vad gör du nu: Skriver detta ;P
Vad ska du göra: Byta om och åka till stallet.
Vad saknar du: Att få rida o vara frisk!!
Nån rolig person: Hanna ;) vi har liten speciell humor ;)
Vad är du trött på: Att vara sjuk..
Något du är bra på: organisera saker
Något du är dålig på: mkt
Om du hade 2 h kvar att leva: Skulle jag prata med vänner, familj och pussa på Lambi<3
Vad är du sugen på: inget för tillfälligt
Någon som du ändrat uppfattning om: neep





hastnet.se

Åhhh det är farligt att gå in och kolla på hästnet! Hittade världens finaste häst (A) har blivit helt kär hahaha xD

Mamma ?(A) hhihih


I want you <3

Sista dagen på lovet "/ skulle gärna ha haft någon mer dag ledigt ;) Har en del beslut jag skulle ha tagit under lovet men jag har inte orkat tänka på det, så nu går min hjärna på hel varv.

Idag ska jag ta en promenad ut till stallet o fixa med Lambi :) Sen ska jag få lite skolarbete gjort. Har inte några med direkta planer på dagen.


vårfärger :)

Mycket färger bland årets schabrak collegtioner :)


















Själv har jag lite svårt för att ha schabrak med dom här färgerna xD har gärna marin blå eller svart ;) tråkigt eller hur ;)? hahha kanske skulle byta outfit ;) 

bilderna är tagna av www.hooks.se och www.charlies.nu

sadlar

Har insett att jag verkligen behöver köpa en ny sadel till Lambi !  Sadel som har nu passar henne inte så bra längre och ryttaren får inget stöd alls i den! Här är tre stycken sadlar jag o mamma har kollat på förut till Lambi :)


Prestige versilles




Bates Caprilli Close Contact Cair

Bates Elevation + deep seat


Vad har ni för sadlar och vad tycker ni om dom ? Eller har ni någon av dom här sadlarna o vad tycker ni ?

true


8 april

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Davids fördelsedag :D



Grattis och hoppas du får en bra 19-årsdag :D

I natt sov vi i en stuga på hökensås och firade Davids fördelsedag:) Åkte hem idag vid 11 tiden och bara kom hem och packade upp o fick i oss lite mat, sen drog vi vidare till trollhättan där David köpte lite nya kläder där i en butik:) Han är lite märkersfreak så han skulle pront dit ;)haha. Nu ligger jag i sängen med väldig huvudvärk så ska ta o lägga mig o vila! Hoppas att det inte blir värre igen..

Clara tog lambi idag :D tack för all hjälp :D<3

bye

Hann aldrig att blogga igår då det var full fart hela dagen från morgon till kväll. Gick upp 05.40 och cyklade till stallet 06.45 och släppte ut hästar:) Sen var det tävling hela dagen och jag o Pernilla satt vid utsläppet:) Dock var det jävligt kallt !!! Hade på men en varmtröja, min vinter jacka och min vinter dunjacka och ändå frös jag. Cyklade hem vid fyra i snöstormen och när jag kom hem kastade jag min in i en varm dusch ;) Resten av eftermiddagen/ kvällen hade vi kalas:)

I morse var jag uppe vid 8.20 och åt frukost. Pappa körde ut min till stallet vid nio och då skulle Clara hoppa Lambi :) Gick mycket bra :D Gick hem igen och har fixat här hemma och nu ska jag packa o sen åker jag till Hökensås där vi har hyrt en stuga. Min bror fyllde ju år och en av hans presenter var att hyra en stuga och fiska, så de flesta är redan där uppe o fiskar men jag o mamma åker dit när vi har tagit in Lambi o Mysan vid tre :)

Hörs i morgon när jag kommer hem :)


it a mystery



Pernilla och fille :)

Kom precis hem från stallet där jag har byggt hoppbanan inför tävlingen i morgon :) Var också lite ridlärare åt syrran när hon red Lambi och det gick väldigt bra :) Mathilda har inte ridigt Lambi så mycket men hon lär sig fort! :)

Nu ska jag snart äta och sen slå in presenter till brorsan som fyller år :) Därefter blir det mys framför Vampire diaries <3

I morgon blir det en lång dag som funktionär i stallet och sen ska jag se om det är någon som vill rida Lambi ?(A) På kvällen ska vi ha kalas så i morgon hinner jag nog inte blogga så mycket, men ska ha med kameran på tävlingen så det kommer komma upp bilder på det sen :)




Happy face ;)

Har en del saker jag ska hinna med idag så ska väl ta att börja :)

^ Städa klart rummet
^ Hälsa på farmor
^ Fixa påskäggen
^ stallet
^ Bygga bana inför hopptävlingen i morgon
^ ta en promenad




April 5, 2012

Känner mig ganska trött så ska krypa ner i sängen o sova :) Dagen har varit riktigt bra! sovmorgon, sen cyklade jag ut till stallet och myste och byte täcke på Lambi<3 Städade rummet, tog enllångpromenad med underbara Ellis <3 som för övrigt fyller år idag :D kl är faktikst 00.06 ;) har redan skickat ett sms och sagt grattis fast gör det här också ;) Grattis Ellis !!!<33 hoppas du får en toppen dag<3 tycker också ni ska kika in på henne blogg här    :)  Sen drog jag till ännu en underbara vän nämligen Hanna <3  När jag var hemma igen kollade jag på big brother och nu sitter jag här :) En bra lov dag helt enkelt :) Något som också är extra bra är att huvudvärken var lättare idag :D:D:D har varit riktigt dålig i över en vecka men idag gick den tillbaka till den " normala huvudvärken"

Ne, nu ska jag sova :) kram



Finaste Lambada <3


Pernilla och fille :)










17.36

Håller på att göra iordning mig för jag ska snart till Hanna och träffa dom andra tjejerna :)<3 Var länge sedan vi alla umgicks så det blir riktigt roligt :D

Tandläkaren var ute hos Lambi förut och hon såg att någon tand hade blivit sliten antagligen p.g.a. bettet, sen hade den också flyttat lite på sig. Så nu ska jag rida så mycket som möjligt på det raka bettet och bara någon gång ibland med pessoat. Hon tycket också jag kunde prova andra bette som t.ex. hackamore, ett rakt pelham m.m.




Hackamore är ett bett som hästen inte har i munnen. Vilket gör att den kan vila tänderna och munnen.

 pelham

Like a star <3

Heej :) håller på att fixa mig och ska snart gå iväg till min mentala tränare :) I eftermiddag kommer veterinären ut till Lambi och ska kolla hennes tänder :) Jag hoppas också hon kan ge mig förslag på vad för bett hon rekommenderar att använda :) I kväll blir det nog att umgås med underbara vänner <3

Fotade igår när Hanna, Pernilla och Emelie red så det kommer upp på bloggen när jag är hemma igen ;)


2/4

God Morgon :) Jag sitter i köket och dricker en väldigt god smoothie bestående av en banan, några jordgubbar och lite vatten ;)

 
dålig kvalite = webcam

Igår målade jag klart rummet en gång :) och nu ska jag måla det igen. Riktigt jobbigt är det och tråkigt men det kommer bli väldigt snyggt när det är klart :) Jag har målat en gång och räknar med att få måla minst tre gånger eventuellt fyra.

I eftermiddag kommer hovslagaren så Lambi ska få nya skor :) Därefter rider kanske Hanna Lambi :D och när jag är hemma igen kommer jag ev. måla rummet en gång till ;)

Ha en bra dag :)

1 april



Har bild brist så det får bli en bild på min lille bror <3

Har varit på Hökensås och hämtar mina bröder som har varit där och fiskat :) Ska ta en lite powernap  nu medans pappa tejpar golvet och sen ska jag börja måla de rummet :) I förmiddags tog jag en promenad ut till stallet och lunchfodrade hästarna men jag fixade även Lambis saker :)

Imorgon ska jag fortsätta måla mesta dels av dagen och sen vid 17 tiden kommer hovslagaren till Lambi och därefter ska Hanna rida :) Kameran förljer också med så det kommer lite nya bilder :)

Kom på att det är 1 april idag :) Någon som har blivit lurad eller lurat någon ?;)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!