bilden



På svenskan ska jag göra en power point presentation om skillnader mellan kvinnor och män i deras språk. Skulle leta lite bilder o hitta några roliga ;) här en av dom :) Vad säger ni, är det så här i verkligheten ?:P hahah.

nu..



Inväntar på att kusinen ska komma med att kolla på teenagerpost :)

i skolan

Sitter i skolan och har håltimma :) Slutar 15.00 idag men ska ha ett möte direkt efteråt :) Ska sen förmodligen rida, och sen plugga i kväll. Men tror ni jag kommer plugga ? ne skulle nog inte tro det ;) blir väl att jag fastnar framför big brother istället som vanligt ;) haha.

Hörs mer i kväll :)



En bild från skandinavium :)

min älskade ponny <3

Dagen har varit bra och ridningen på Lambi gick ännu bättre :D Hon gick sjukt fin och var avslappnad och lyssnade hela passet :) Har bytt tillbaka till pessoabettet och tror att jag måste bytta bett väldigt ofta för att det ska bli bäst :) Har försökt att lägga upp bilderna fårn skandinavium men det funkar inte "/ så dom kommer upp här på bloggen när det går :)

Idag fyller också världens bästa Sandra 17 år :D Grattis !!:D<3 Hoppas att du har haft en bra dag :)


Nu ska jag plugga lite samhäll och sen sova :)


kram<3


shopping på mässan

Köpte ett schabrak från charlies på mässan och en förbygel :)








Min finaste <3


Fixar bilderna ;)

Huvudet är inte på topp idag så är hemma från skolan, och just nu håller jag på att lägga över bilderna från göteborgs horse show som jag har lovat och lite andra bilder också :)


plugga

God morgon !:) Ska plugga lite nu och sen vid 11.30 tar jag en promenad ut till stallet och lunchfodrar hästarna :) Resten av dagen består av plugg, har prov i morgon! ¨

Ska verkligen försöka lägga ut bilderna från igår också :)

Ha en bra dag <3


Gbg :)

Efter en sjukt bra dag i Skandinavium med shopping och häst tittande så hoppar jag i säng :) Längtar redan tills nästa år !:D Kan verkligen inte beskriva stämningen som är i göteborg! I allafall när Rolf-göran bengtsson kommer in på banan och hela skandinavium exploderar xD Filmade en av hans rundor idag så ska försöka lägga ut den, om ni vill se ?;)

Hörs med i morgon :) och då kommer nog bilder upp oxså fårn dagen :)

Canon :)

Fredag kväll och jag måste plugga "/ Aja bara bita i det sura äpplet och göra det ändå :) I morgon är det ÄNTLIGEN GÖTEBORGS HORSE SHOW !!!!:D:D är så sjukt taggad :D ska vara där hela dagen från 10-22 :) Hoppas jag hittar något på mässan oxså ;) Idag så köpte vi även en kamera :D En canon, så fotade lambi :) fast hon tyckte inte det var så roligt :P Bilden kommer :)

Ska också fota i morgon :) Hörs <3



regn, regn ..

Har tänkt att börja plugga nu och det känns inte helt fel när man hör regnet utanför! För jag vill absolut inte gå ut xD haha. När jag gick till skolan i morse var det riktigt halt och jag trodde jag skulle ramla varje steg jag tog :P
Idag tar syrran hand om lambi så jag kan vila huvudet:) Lambu får lite vila denna veckan, men ska rida i morgon om huvudet tillåter.

Nu ska jag sätta fart med pluggande så jag slipper läsa hela natten ;) kram<3


Göteborgs horse show




Inte långt kvar nu :D:D Någon som ska ditt ?:)

JW ridbyxor

Vad tycker ni om JW nya tävlings ridbyxor ?

HISS ELLER DISS ?





799 kr finns bland annat på www.charlies.nu :)



Jascon vs JW

En sak jag inte riktigt förstår är varför vissa märken måste härma andra märken bara för att dom säljs bra?
Mycket roligare om det finns mer att välja på än en " äkta pryl " eller " kopierad pryl". Förstår att det inte är så roligt för dom som säljer en vara och sen kommer ett annat märke och gör en precis likadan, fast kanske något ändrad och för halva priset.

ett exempel är JW hjälmen och Jascon hjälmen.



JW hjälmen är orginalet som är väldigt populär, och nu kommer Jascon och gör nästan en likadan. Varför kan inte Jascon hitta på en ny hjälm istället? skulle vara mycket bättre.

Kan inte alla märken sluta härma varandra och hitta på egna saker? Skulle finnas sjukt mycket mer att välja på då  :)


frågor

Dagens humör: Huvudvärk o trött.. 
Dagens klädsel: Svarta byxor, svart linne, blir jeans tröja.
Dagens frisyr: Uppsatt hår.
Dagens smink: Vanligt..
Dagens måltider: macka,, hamburgare.
Dagens dryck: Vatten, fanta.
Dagens bästa: Att det är sjukt fint väder :D
Dagens sämsta: Att jag har ont i huvudet.
Dagens person: Vet ej..
Dagens längtan: Utomlands.
Dagens gossigaste: haha ingenanning.
Dagens internetsida: Facebook som vanligt ;)
Dagens pryl: Min data <3
Dagens vill ha: En kingsland tröja <3
Dagens citat: " Det finns en ebb och en flod i människans öde"


KSS

Är tillbaka från KSS och sitter just nu på mammas kontor i Skövde. Besöket på KSS gick varken bra eller dåligt. Pratade mest med doktorn om hur vi ska gå vidare från denna situationen. Dock vet han inte riktigt heller hur vi ska gå vidare, men jag ska iallafall fortsätta med mina mediciner och sen ska han prata med en specialist i Göteborg. Problemet är att dom inte hittar några fel, mer än huvudvärlen och det höjda trycket i ryggmärgen. Han sa att man brukar alltid se något mer som inte funkar om man har höjt tryck men för mig är det inte så. Medicinerna skulle också ha hjälp men.. Så nu står vi har utan någon förklaring alls och det är bara att vänta igen...

Sjukt trött på allt väntande.. Har haft huvudvärk i 7 månader nu,, räker inte det ?



måndag igen..

Har precis sett på Teen Mom 3 :) älskar de programet ;) men fråga mig inte varför xD  Nu ska jag plugga lite samhällskunskap o sen duscha. Imorgon är det sjukhuset som gäller och pluggning. Funderar på att ta en promenad med Lambi :) får se hur det blir;)


Hörs mer i morgon :) Kram <3



sista dagen på lovet ..

Är ny duschad och har precis krypit ner i sängen igen för att läsa ut min engelska bok som ska vara utläst till i morgon. Bara 100 sidor kvar -_-. Om två timmar åker jag o Hanna ut till Lambi o rider henne :) Får se vad vi kan hitta på för roligt ;) Lambi har varit väldigt stark det sista så jag har inte kunnat rida henne"/ Inte för att jag inte klara av att rida en stark häst utan därför att när jag ska försöka hålla in lambi så måste jag liksom ta i, och då höjs mitt tryck i huvudet så pass kraftigt att det känns som jag ska svimma och kan inte ha en hjälm på huvudet :(

Ska nog kanske kolla på en ny hjälm på Göteborgs horse show eftersom det känns som mitt huvud har växt xDhaha.

Skulle absolut inte tacka nej till denna hjälmen :) En AYR 8 LEATHER LOOK CHARLES OWEN i färgen navy/silver:)







så snygg ;)




Lördag :)

Gårdagen bestod av Rocky filmerna mer eller mindre hela dagen :) Riktigt bra är dom ! Var ute en sväng i stallet och red lambi oxså:) Dock var hon väldigt stark så jag fick använda vägen i ridshuset så hon skulle stanna :P haha.
Var o kolla på när mina bröder spelade seriematch, och dom vann :D Vilket gör dom till seriesegrare :D!!
Grattis :)


Idag ska jag bara plugga o ta det lugnt. Ska ta en promenad ut till stallet i eftermiddag men annars händer det inte så mkt ;) Ska kanske träffa kompisar i kväll om inte huvudet värker för mycket.

Hoppas ni alla får en bra lördag :)



Skidåkning

hello :) Har varit i Mullsjö hela dagen och åkit skidor :) Riktigt roligt vare :D På vägen hem stannade vi och åt på VIP sen hem igen:) Åkte direkt ut till stallet och fixade hos Lambi och nu är jag hemma igen :) Väntar på att Elin och Mathilda ska komma hem, då vi ska har Rocky maraton :D:D Awesome ;)

Fick oxså ett brev hem på posten idag. På tisdag har jag fått tid på KSS igen. Får se vad som händer denna gången. Känns som jag har gjort alla undersökningar man kan göra ;P haha.

Annars har jag inte så mycket att skriva om så är det något ni tycker jag ska blogga om eller om ni vill veta något ? så kommentera !! Själv klart får ni också tycka till om det är något som inte är bra !




kram <3 // Emelie

20.39

Sitter och kollar på sjukhuset ( tv program ) ännu en gång :) Tycker det är så otroligt spännande och det är alltid nya och olika fall. Blir verkligen jätte taggad på att bli läkare ( som mitt dröm yrke är ). Känns som man får lite extra motivation för att fortsätta plugga och kämpa på! Roligast värkar att vara akutläkare som jobbar på akuten. Herregud vad många olika personer det kommer in och  med massa olika skador / sjukdomar. Måste vara väldigt spännande att gå till jobbet och inte veta vad man ska göra idag, o vad som kommer hända. Åhh jag vill bli läkare nu !!!:D hahah.

För övrigt idag var jag i stallet:) Jag o Clara skrittade ut en sväng innan vi gick ner till ridhuset och red lite där :) Lambi hade nog lite överskottsenergi idag för hon skulle inte lyssna alls och snabbt skulle det gå ;) bus ponny<3

Imorgon ska familjen dra till Mullsjö och åka slalom :) Funderar på om jag ska prova att åka snowboard men det beror helt på hur huvudet är. Sen på kvällen kommer kusin Elin o vi ska ha Rocky maraton :D:D Grymt sköj ska det bli :)


Hörs mer i morgon :) kram


nu

sitter och ser på sjukhuset :) Ska snart gå o byta om och gå ut till stallet :)

Bloggar mer sen :)


alla hjärtans dag <3

Hoppas alla får en bra alla hjärtans dag <3:)

Min dag ska jag spendera med samhällskunskapboken -_- ska ut till stallet en sväng sen i eftermiddag och pussa på min fina ponny<3 Och där efter åka slalom med tjejorna :D Blir nog en toppen dag :)¨

11.13

god morgon världen :) eller snarare god förmiddag ;) Just nu ligger jag i sängen och pluggar samhällskunskap. Inte direkt vad man vill göra på sitt lediga lov men men.
Tänkte förut att jag skulle försöka göra en " plan" på veckan så jag hinner med allt, men det är ganska svårt då jag inte riktigt vet vad som kommer hända xD haha. Jag vet att jag ska rida, åka slalom någon dag, vara med kompisar, plugga massa, har rocky maraton med kusinen :) m.m.
 Så istället tänkte jag bara ta vare dag som den kommer :) låter inte det bra ? Hör alltid folk som säger njut av dagen och ta den som den kommer, så då får det väl bli så ;) haha. 

Nu ska jag fortsätta med pluggningen. Sen blir det nog att träffa någon kompis och stallet :)

Kram<3

 

chillar ;)

Var för trött igår så orkade inte blogga :P

Igår vaknade jag 6.00 jag, mamma o syrran skulle ut till stallet och släppa ut hästar. Var klara runt halv nio och då åkte vi o hämta Hanna o tillbaka till stallet igen :) Hanna hopptränade med Lambi, vilket gick super bra :) Pappa kom o hämta oss vid halv tolv och jag åkte hem o duscha, fixade mig innan jag åkte till stallet igen för att lunchfodra:) Åkte hem igen o åt middag sen drog jag, mamma, pappa, tilda och pontus till Jönköping :) Var inne  på charlies för att hitta en ny förbygel till Lambi. Hittade en men köpte den alldrig xD Sa att jag skulle vänta tills Göteborgshorseshow för att kolla om jag hittar någon bättre på mässan :) Sen köpte jag ett par byxor på HM :) Var också inne på IKEA där jag köpte några saker till stallet och ett nytt bäddsett till min säng :) Finns nog inget skönare än att krypa ner i en ny bäddad säng med nya lakan o allt :)

Idag har jag änså länge bara legat i sängen o chillat :) Har nyss sett klart Meangirls 2 :) Ska nog snart gå upp och äta middag;) har inte ätit frukost än men ändå ;)
Vid 14.30 ska jag o mamma ut till stallet :) Mamma ska vara med på " föräldrar provapå dag " i stallet :) Kan bli roligt att se hur det går ;) hah.

Ne nu ska jag gå upp och duscha. hare bra :D<3



frågor

1. Hur gammal är du om 5 år? 22
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Hanna o Mamma :)
3. Hur lång är du? 164- 165 cm
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Wallander - hemligheten
5. Vem ringde du senast? Hanna
6. Vem ringde dig senast? Pappa
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ;(
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms tror jag :S
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Varken gifta eller skilda xD
10. När såg du senast din mamma? 10 minuter sen, typ!
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa :) !
12. När vaknade du idag? 06:00
13. Vilken är din favoritjulsång? All I want for chrismas :)
14. Vilken är din favoritplats? Stallet
15. Vilken plats föredrar du minst? vet ej xD finns flera olika ställen.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är utbildad läkare, är gift med en hockeyspelare ;) haha och är allmänt lycklig :) kanske har familj, vem vet ;)
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att om jag somna så skulle jag inte vakna igen ( alltså dö i sömnen )
18. Vad fick dig verkligen att skratta sist? Världens bästa Hanna Poutiainen xD<3
19. Hur stor är din säng? 90 :(
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Sover med trosor o bh.
22. Hur många kuddar har du i din säng? tre :) !
23. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor!
24. Är du social? Ja, det tror jag xD
25. Vilken är din favoritglass? Vaniljglass, eller jordgubbsglass :D<3!
26. Vilken är din favoriträtt? Pannkakor, tacos, kyckling m.m.
27. Tycker du om sushi? NEEJ USCH !!!!!
28. Tycker du om kaffe? neep.  
29. Vad dricker du till frukost? ´mjölk
30. Sover du på någon särskild sida? På höger sida ;)
31. Kan du spela poker? Hahah nee faktikst inte :P
32. Tycker du om att mysa/kela? vem vet ;)
33. Är du en beroendemänniska? Av musik !!.
34. Känner du någon med samma födelsedag som din? neep..
35. Vill du ha barn? Tror det :)
36. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Spanska
37. Har du någonsin åkt ambulans? Nope
38. Föredrar du havet eller basängen?  hav
39. Vad spenderar du mest pengar på? Hästsaker xD
40. Äger du dyrbara smycken? nee..
41. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Teem mom, sixteen and pregnant, one tree hill, vampire diaries, OC, grey´s anatamyr ( stav)m.m.
42. Kan du rulla med tungan? Yes!
43. Vem är den roligaste människan du känner? vet ej ?
44. Sover du med gosedjur? Neppp
45. Vad har du för ringsignal? Någon konstig!
46. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja.. någonstans
47. Vad har du närmast dig just nu som är rött? inget
48. Flirtar du mycket? Näe, det skulle jag inte påstå.
49. Kan du byta olja på bilen? Tror det! Kanske..
50. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Inte än!
51. Vilken var den senaste boken du läste? " Ögonblick som förändrar livet "
52. Läser du någon dagstidning? FT , aftonbladet :)
53. Prenumererar du på någon tidning? nej :(
54. Dansar du i bilen? Haha nej xD
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix Fm :)
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Kommer inte ihåg -_-
57. När var du senast i kyrkan? Skolavslutningen tror jag hahah xD
58. Är du lycklig? Har varit nere i en downperiod och är nu med, men det ska bli ändring på det :)

Fredag :)

Kom hem från skolan för en stund sedan :) och ska nu fira att jag har LOV genom att se på en film :D Var länge sen jag gjorde det eftersom jag har fått välja pluggningen framför film. Men nu så :D  Sen när Hanna kommer hem från skolan så åker vi upp till Lambi:) Ikväll ska jag vara barnvakt åt lille brorsan och ta det lungt. Taggar för att gå upp tidigt och ha morgon utsläpp i stallet i morgon -_-

Hoppas ni får en bra fredag :D<3


Hoppar av skolan..

Tankarna snurrar i huvudet. Vet varken in eller ut. Planen med skolan var att jag skulle fortsätta och göra mitt bästa och sen när jag får betygen på sommaren att jag kunde betsämma då hur jag vill göra med skolan. Men idag fick rektorn reda på att så kan man inte göra längre. Har man väl fått ett betyg så kan man inte läsa om kursen. Vilket gör att jag måste hoppa av skolan :'(. Själv klart får jag gå kvar men jag vill inte gå ut sen med E i flera ämnen, när jag vet att jag kan så mycket mer. Jävla sjukdomen fel att jag inte klara att prestera som jag vill. Hade varit en annan sak om jag nu hade varit frisk och kunnat plugga men det går inte "/ Huvudvärken blir inte bättre utan sämre igen.. medicinerna som jag äter funkar inte ändå att jag har ökat dosen. Så därför kommer jag att få fortsätta utreda min huvudvärk.

Jag har en dröm att en dag få bli läkare och jag vill inte att min sjukdom ska hindra mig från detta. Därför har jag bestämt att gå om ett år och få en ny chans och för hoppningsvis vara helt frisk! Det suger verkligen eftersom jag trivs sjuk bra i NA11 <3 Men bland blir inte livet som man hade tänkt det..

Förhoppningsvis kommer jag ändå läsa matte, biologi och samhällskunskap så jag slipper läsa dom ämnen nästa år. Men även vara med på vissa andra lektionen bara för att kunna få det lite lättare näsa år, får se lite hur upplägget blir.

så här ligger det till just nu..


 NA11 <3

love


Grattis pernilla <3

är så sjukt arg och beskiven ! provet gick rent åt helvete idag :( Kändes som jag kunde allt innan och sen på provet så kommer allt man inte kunna ändå:( Så detta har verkligen inte varit min dag :( Har också sådan fruktansvärd huvudvärk och känner mig allmänt snurrig idag.. Just nu skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och sova resten av dagen.

Kom hem från skolan vid 16, sen dess har jag bara slappat. Mina föräldrar är inte hemma så har inte kunnat ta mig ut till stallet "/ så ska åka ut ditt senare sen. Vågade inte gå ut idag när jag verklingen inte känner mig på topp. Ska vid 18 åka till mormor en sväng o gratta henne lite :) Kanske blir jag lite piggare av det ;) haha.

Sen så fyller min fina fina vän år idag :D<3  Grattis världens bästa pernilla <3
 
Så idag får det bli en bild på födelsedagsbarnet ;) haha. Grattis igen :)<3



En sådan fin  och underbar vän som du skulle alla ha !<3

måndag

heej:) förlåt för dålig uppdatering men har ett stort biologiprov i morgon så där av anledningen. Men ska skärpa mig nu, och börja blogga mer nu när det är sista veckan i skolan innan lovet :D

Har provet första lektionen i morgon så hörs efter det :) Lambi har inte gått så mycket denna vecka nu när jag har pluggat, men nu är det dags för allvar. Ska börja lastträna nu på lovet också så jag o Hanna kan åka ut och tävla :D Jippie :D<3

hörs <3 puss<3


Blir en bild på La Manga som ligger i Spanien :) Vi brukar åka dit på semester:) helt underbart är det där<3


Lördag :)

Är hos mina kusiner och firar min mormor som fyller 80 år :D

Var ute igår med kompisar så var inte i säng förrän 4.00, sov idag till 10 och plugga lite innan jag åkte ut och red lambi :) Hon gick fint :)


I will never give upp

Kom precis hem från stallet. Pappa och jag fixade hos Lambi, men blev ingen ridning. Måste plugga biologi och sen ska jag och Vanessa kolla innebandy match. Har också haft väldigt ont i huvudet idag så ska inte anstränga mig. Skoldagen gick ganska bra ändå tack vare gryma klasskompisar :)<3

I morgon är det fredag, har skolan från 8.00- 14.35 sen ska jag fixa hos lambi ( ev. rida om huvudet tillåter) fixa inför ålle, plugga, åka på kalas och sen gå på ålle. Fullt upp kan jag säga ;)

Nu måste jag fortsätta plugga :)

ses !


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!