resturang

Har precis kommit tillbaka till stugan :) Hela familjen har varit på ett " slott" här på ön och ätit :) Riktigt god mat och väldig mysig resturang :) Nu ska jag gå ut och sätta mig på altenen och njuta av kvällen :)

kram

ps. Har svårt att ladda upp bilder!

Silver !!:D

 
 
 
 
Har precis kollat på OS finalen i fälttävlan och det blev svenskt silver!:D Hade inte sista bommen åkt ner hade guldet varit Svenskt, men men silver är inte dåligt !!:D
 
Som ni märker så har jag internet här i stugan :D Bor ute på en ö utanför karlskrona och vi har havet utanför dörren ;) Inte illa!;)
 
Nu ska jag gå ut på en promenad och lugna ner nerverna ;)
 
Ha det bra !:D
 
 
 

åhhh

Åhh blir så trött på skiten... Har såååå ont i huvudet och måste nu sätta mig i bilen och åka 35 mil ner till Karlskrona "/ Får se om jag överlever detta. Kommer alltid så fort vi ska göra något roligt!

åker iväg...

Blev väckt av Anton i morse som kom upp och sa att vi hade hyrt en stuga precis vid havet i Blekinge :D:D Så nu måste jag packa och fixa för vi åker redan idag och kommer hem på söndag:) Ska bli riktigt skönt att få komma hemifrån lite ;) Hade egentligen tänkt ta hem Lambi i veckan nu, men det får skjutas upp till nästa vecka:) Vet inte om det kommer finnas något internet i stugan, så vi får se hur uppdaterningen blir ;)
 
 
Ha det bra så länge :D
 
- Tjejer ni är bäst och jag saknar er sjukt mkt!!<3<3 Vi får ses när jag kommer hem igen :D

Ållympiaden

Idag har jag varit funktionär på ållympiaden. Stog vid insläppet hela dagen från 9-17. Gick och la mig runt halv tre, tre går, så när klockan ringde 06.45 var jag inte den piggaste direkt!;) Har väldigt ont i huvudet just nu så ska lägga mig. Hörs i morgon :)

till stallet

God morgon! Satt iuppe till kl 02 igår och såg hela OS invigningen. En stor besvikelse var sveriges kläder!!! Höll på att dö när jag så det! Kunde dom inte fixat bättre kläder??
 
Nu ska jag i alla fall gå ner och fixa mig och sedan ta cykeln ut till stallet där det hålls tävling ;)
 
- Min älskade ponny !<3

OS invigning

Sitter och kollar OS invigningen, väldigt mäktigt!! Bäst av allt är ändå att Rolf-Göran Bengtsson ska bara OS-fanan för Sverige :D:D:D Ett extra plus för ridsporten !:D
 

presentation

Eftersom det har klickat in några nya läsare här tänkte jag göra en nu presentation av mig själv:)
 
Mitt namn är som sakt Emelie och jag är 17 år. Bor i den " lilla" staden Falköping som ligger i Västragötaland. Här bor jag med mina föräldrar och fyra syskon i en villa. Jag har en egen häst som heter Lambada. Hon är en maxad D-ponny. En underbara ponny som älskar att hoppa men är även duktig i dressyren. Mina två största intressen i livet är hästar och träning. Älskar att träna och mår som bäst när jag får göra det.
 
Dock drabbades jag i augusti 2011 för en sjukdom som gör att jag lider av ständig huvudvärk. Sjukdomen heter Pseudotumor cerebri ( kan även översättas tom tumör) och gör att jag har ett förhögt tryck inne i huvudet. Det tog ända fram till mars 2012 innan man kom fram till vad det var som orskade min huvudvärk, alltså denna sjukdomen. På grund av huvudvärken fick jag i april 2012 besluta mig för att hoppa av första året på gymnasiet. Då hade jag redan kämpat i sedan skolan började för att gå kvar, men tillslut insåg jag att det inte fanns någon annan väg. Detta beslutet var inte lätt att ta eftersom jag är en tjej som aldrig annars ger upp utan kämpar mig igenom det mesta. Men när man hade gått i så många månader och inte haft en enda minut utan huvudvärken, så var jag helt slut!  
 
Huvudvärken har dessvärre inte bara ställt för det för mig i skolan utan i hela min vardag. I höstas när jag var som sjukast fick jag plåga min själv genom en dag i skolan och sedan när jag kom hem fick jag ta min absolut sista energi att åka ut till stallet och ta hand om Lambi. Att rida var verkligen svårt, men jag hade inte något annat val. När jag fick på mig en ridhjälm kändes det som om huvudet skulle sprängas.. Som tur var hade jag några kompisar som ställde upp och hjälpte mig! När jag kom hem sen från stallet fick jag kasta mig i säng, vilket gjorde att jag inte orkade plugga. Tänk er själva att försöka plugga när huvudet spränger.. Och att jag gick natur gjorde inte saken bättre. Men även träningen försvann ur min värld. Att försöka  gå ut och springa var omöjligt. Det var precis så jag klarade att gå ut och gå.
 
I vår nu har jag börjat att hitta en vardag med denna sjukdomen och försöker sakta men säkert komma tillbaka till mitt " vanliga liv" fast med huvudvärk. De har blivit bättre sedan i höstas, men långt ifrån borta. Jag klarar av att rida ungefär fyra gånger per vecka och jag kan nu gå långa promenader och träna situps, armhävningar och sånt lite försiktigt. Bara för någon vecka sedan tog jag mina första springsteg och det är en väldigt stoooort framsteg:D Förhoppningvis ska jag börja träna på gymma nu och få en personlig tränare som hjälper mig med kost och träningsschema. Detta ska bli riktigt roligt och jag se grymt mycket fram i mott det. Jag har ju gått upp en del i vikt under året p.g.a. att jag inte kunnat träna, men nu ska det bli ändring på det och jag ska äntligen träna till mig den kroppen som jag alltid ha velat ha! Sen ska jag göra en nytt försök med skolan i höst! Sen kommer jag även att skaffa en medryttare till Lambi så att jag orkar allt i stallet :) Men mer om det får ni veta senare;)
 
Nu har ni fått en ordentlig presentation av mig och jag hoppas ni kommer gilla bloggen :) Har ni någon fårga så ställ den !!:D  Kram
 
 
 

stallet

Hejsan hoppsan! Kom precis hem :) Har varit i stallet med Hanna ocb byggt bana, hämtat ut funktionärs tröjor och flyttat Lambis saker till en annan sadelkammare :) I morgon börjar som sakt meetingtävlingen Ållympiaden i stallet:) Ska vara funktionär hela söndagen och får därför denna snygga piketröjan :)
Sorry för dålig kvalite, men fick använda webbcam.
 
Nu väntar jag in familjen som borde komma hem snart:) Dom har varit iväg och badat i svalnäs även idag, men då fick jag dock stanna hemma p.g.a. av stallet.

Någon ??

Någon som vill följa med på en kvälls promenad ?:D


badväder idag igen :D

Åh solen skinner och det är varmt ute även idag :D Därför blir det en sväng till svalnäs för sol och bad igen :) Älskar att bada i svalnäs, Jättefin strand som är långgrund och det är oftast ganska varmt i vattnet ;) Känns nästan som man är vid havet !  I morgon måste jag plugga lite och på kvällen blir det banbygge i stallet, för i helgen är det ållympiaden :) Ska vara funktionär hela söndagen, men är nog där uppe även på lördag ;)
 
Ha en bra dag i solen och njut!!:D
 
- Ett av våra fina ridhus på ridskolan :)

FRÅGESTUND !!

 
Tänkte att jag skulle ha en frågestund, så nu är det fritt fram att fråga precis vad ni vill veta :) Ta tillfället i akt och det är okej att vara anonym ;) FRÅGA PÅ :D

Idag :)

Mötet hos dietisten gick bra, så nu ska jag bara fortsätta som jag gör :) När jag kom hem sa pappa att vi skulle åka till svalnäs i Lidköping och bada, så det vara bara att packa ner badkläder och sätta sig i bilen ;) Där spenderade vi eftermiddagen och kvällen i den underbara värmen :) Råkade bränna mig ordentligt :Shaha. Var inte hemma förrän kl 21 och därefter jag sett på dum dummare på tv :) Tänkte sätta på sagan om ringen nu och sen väntar sängen :) God natt! :D
 

God morgon :)

God morgon!
Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost. Idag ska jag till dietisten och sen får vi se vad dagen har att erbjuda ;) Kanske tar och åker och badar, får se ;)
 
 

någon som har?:)

I kväll var hela familjen och spelade minigolf i Skara på julas miniglfbana :) Riktigt roligt vare och det blir absolut inte sista gången ;) Just nu sitter jag och kollar runt på internet. Letar efter detta schabraket och luvan. Vill så gärna ha det till Lambi, men tyvärr säljs det inte längre. Så tänkte kolla om det är någon som har ett sådan och vill sälja det ;)
 

biblo nästa

Har duschat, ätit och ska nu fixa i ordning mig för att dra till bibloteket. Böcker måste lämnas tillbaka, men ska även se om det finns någon ny att låna :)När jag kommer hem ska jag sätta mig och börja plugga på mitt prov. Mitt sommarlov är slut ;)  I kväll ska vi åka till Skara och spela minigolf ;)
 
Ha en bra dag :D
 

10.18

  Har ätit frukost nu och ska hoppa i träningskläderna och gå upp till berget för en promenad hörs snart :)
 

10.18

  Har ätit frukost nu och ska hoppa i träningskläderna och gå upp till berget för en promenad hörs snart :)
 

ute och gått :)

Varit ute och gått med fina Isabell i över en och en halv timma :) Kommer berätta om vad vi pratade om senare när allt är bestämt, så ni får vänta lite ;) Kan säga att den handlar om hästar i alla fall ;) En sten lyfte från mitt hjärta, Tack Isabell :D Nu ska jag se på Sex and the city innan det är dags att sova :) God natt!
Kolla även i Isabells blogg :) www.nattstad.se/izzytheblond
 
 
 
  

film

Har varit och gått en promenad på berget:) Nu ska jag se på en film :) Vart tog det " fina" vädret vägen ?? Räcker det inte mer regn och blåst nu ?;)

ett år...

Tårarna rinner ner för kinden när jag sitter och kollar på minnestunden för Utöya. Så fruktansvärt! Det har redan gått ett år men det känns mer som någon månad. Jag kommer aldrig glömma när jag fick höra om attacken. Vi var och kollade på Ishockey i Skara när pappas kompis ringde och berättade att de hade sprängt en bomb i Oslo och skjutit massor av ungdomar.  Finns inte ord som kan beskriva denna hemska händelse.
 
Tänker på er alla i Norge !<3
 

solen har tittat fram :D

Hemkommen från stan:) Var där och träffade en väldigt saknad vän, Vanessa :D Som hade vägarna förbi Falköping idag:) Vi gick runt och kollade i affärer innan vi tog lunch på lilla blå ;) Väldigt trevligt!! :) Nu funderar jag på om jag inte ska åka till farmor och farfar en sväng. I kväll åker jag upp till Lambi en sväng och sen blir det eventuellt minigolf med familjen i skara :) Ett väldigt stort plus är att solen har tittat fram för första gången i sommar typ^^
 
Ha en bra dag :D
 
 

tysklan dag 2

 

bring me back to the stars

Nu när vädret är dåligt blir det en heldel tid framför datan. Därför tänkte jag tipsa er om bloggar som jag själv läser:)
www.ponnysanning.se
www.eliisabeth.blogg.se
www.sandramalmboorg.blogg.se
www.nattstad/izzytheblond
www.falttavlan.blogg.se
www.eliiingiiisslen.blogg.se
www.mwillbo.blogg.se
www.kristinawarg.se
www.warnmark.blogg.se
www.annica.sportlife.se
www.marcelo.sportlife.se
www.johannagrant.se
www.hippson.se

20 juli

Pappa körde upp mig till Påverås förut och jag pysslade med min älskade ponny<3 Sen var planen att jag skulle gå hem, men när jag precis har släppt ut Lambi i hagen kommer världens regnskur och det börjar åska. I stället bestämde jag mig för att springa hem. Har inte sprungit på ett år och det gick bättre än vad jag hade trott. I början gungade det rätt mycket i huvudet, men det gav med sig tillslut :) Kan säga att jag var helt dyngesur när jag kom hem ;) Dock har jag lite värre huvudvärk nu, men det var absolut värt det!;) Har verkligen längtat att få springa så det var skönt att få göra det:) Sen förstår jag mig inte på det här vädret. I morse när jag vakna var det jättefint väder ute och sedan kom regnet igen -_- Vi kan väl ändå få en dag med fint väder innan det är dags att återvända till skolbänken ?(A)

Dyon Exel Minichaps croco

 
Har blivit väldigt sugen på att köpa ett par Chaps ;) Hittade dom här från Dyon på skarahästsprt :) Dock kostade dom 2199kr, så jag får väl vänta ett bra tag hhah ;) Men dom är extremt snygga ;)

hemma igen :)

Var varit i göteborg en sväng med min underbara vän Ellis !<3 Gud vad jag har saknat dig ! Hade väldigt trevligt i alla fall även om vi fick åka hem tidigare än planerat ;) men detta blir inte sista gångenvi åker ner ditt :) På vägen till tåget köpte vi var sin chai-latte ;) Som jag fortfarande sitter och dricker på ;) haha

sötaste <3

- Pontus när han var liten och provade min första ridhjälm haha;)
 
Varit hos bästa Pernilla och sett på film :) Är så sjukt glad att ha en vän som du !<3
Nu ska jag ta och duscha och sen gå och lägga mig:) I morgon drar jag och bästa Ellis till Göteborg och strosar :D

18 juli

Har precis lagat mat till mina syskon och städat lite här hemma :) I eftermiddag/ kväll ska jag iväg till pernilla och se på film ;) Annars har jag inget planerat. Funderar om jag ska åka ut till ridskolan en sväng och se vad som händer där;) Sen får jag också åka upp och kolla till min älskade ponny som fortfarande går på sommarbete:) Men funderar faktiskt om jag inte ska ta hem henne till ridskolan igen. Får se hur det blir med det. I så fall vill jag rida igång henne, men jag känner mig inte riktigt bra än och vågar inte chansa och bli dålig.. Aja får se hur det blir ;)
 

herrgård

Har jättetråkigt så sitter och kollar på herrgårdar med ridanläggning ;) Någon som har 30 miljoner kr att ge till mig ?;) hahah. Helt sjuk vilka priser det är på dom husen :O Jag som alltid har sakt att jag ska bo på en herrgård när jag blir stor, haha lycka till Emelie!! Får nog i så fall hitta en miljadär att gifta mig först med i så fall ;)
 
 

sometimes

Dagen har nästan varit utav en depp dag. Har inte gjort något alls. Var bara ute på en promenad på berget, annars har jag sett på film och sovit ;) Känner mig inte på hurmör alls utan är mer ledsen. Don`t ask me why. Har ju hänt en hel del under detta året och allt har börjat komma ikapp mig nu. Mycket oro inför skolan som tyvärr börjar närma sig nu. Aja förhoppningsvis blir det bättre snart :)
 
- bästa stället på jorden, La Manga <3 Utsikt får altanen :)

ut..

Har sett ett avsnitt på One Three hill och ska nu slänga på mig träningskläderna och ge mig ut på en promenad :)


skövde

Var i skövde en sväng med mamma, David, Mathilda och Anton :) Hittade ett linne på Ginatricot och en bikini på MQ :) Har faktiskt inte köpt någon bikini förrän nu och hade inte köpt någon heller om inte vi kanske ska åka utomlands så jag behövde en hahah ;) För här i Sverige går det ju inte att bada ;) Känns som om det vore höst istället för sommar ;)
 
När vi var hemma igen åkte jag, mamma och Mathilda upp till påverås och pysslade om Lambi :) Sedan tog vi och gick hem :)
 
Nu ska jag gå ner och käka tacos och kvällen spenderas med en film :)
 
 
 

dålig uppdatering

hej och förlåt för dålig uppdatering men har inte hunnit! I fredags var jag med familjen i hellekis och fiskade :) eller jag fiskade inte utan satt och läste tidningar och gick en promenad, hah ;) Sen på kvällen skulle jag och Hanna åkta till skövde på bio. Men när klockan var 20.00 såg vi på internet att alla biljetter var slut, men sen när pappa kollade fanns det sju kvar, så jag och Hanna kastade oss i väg och chansade att vi skulle få biljetter, vilket vi fick :D Kan säga att snövit var riktigt bra och absolut värd att se ;)
 
Igår vaknade jag av att Anton kom och väckte mig och sa " Du får gå upp nu, vi ska åka till Ullared och Varberg" Dock vaknade jag helt på fel sida och kände mig sur hela morgonen, men när vi väl åkte så var det borta ;) Köpte inte direkt något på Ullared. Dom hade ju gjort om allt så det var kaos att hitta tyckte jag;) Men fick ändå med mig hem: två tröjor, trosor, bh, flughuva till lambi, ridstrumpor, kedjegrimskaft, krock, plånbok och en ny necessär :) När vi var klara i Ullared åkte vi till Varberg och där var det cruising -_- vilket är lika med ENORMA bilköer... När vi skulle åka hem och klockan var 21.30 fick vi stå i bilkö i en och en halv timma för att komma 1 km -_-  Kom hem kl 01 och då gick jag mer eller mindre och la mig på direkten hha ;)
 
Idag har jag packat upp det jag handlade igår :) Tänkte ta på mig träningskläderna nu och gå en promenad på berget :) Sen i eftermiddag åker jag upp till Lambi en sväng och pysslar om henne :)
 
 
 

dagen..

Hade en grymt bra dag igår med bästa Pernilla !:D Vi såg alla twilight filmerna och det tog en tid ;)

Idag vet jag riktigt vad jag ska göra mer än och kolla bio med Hanna i kväll :D Får se om jag följer med familjen som ska åka och fiska ;)

Ha en bra dag :D

Mirror

Har precis duschat. Var ute på en promenad på berget nu på förmiddagen :) Nu väntar jag på att farfar ska komma med mat till oss ;) Eftersom mina föräldrar jobbar så har våran farmor och farfar hjälpt till med att laga mat :D Idag ska jag umgås med Pernilla och vi ska ha Twilight maraton :D och eftersom det är några filmer så ska vi börja tidigt ;)
 
Hade planer på att rida lambi idag uppe i påverås. Men när jag var uppe där igår såg jag att hon hade tappat ena framskon ..:(  Får vänta tills hovslagaren har varit och satt på en ny :)
 
Imorgon ska jag och Hanna åka till skövde och se " Snövit" :D Ska bli riktigt roligt och har inte träffat Hanna på evigheter!!<3
 
 

Inväntar...

  
Inväntar att den härliga bruden ska komma ;) Blir nagel fix och film kollande ;)
 
 

Lät du henne komma närmare

 
    
- Vill bara dra tillbaka tiden och göra allt rätt
 
 
 
Varit ute på en lång promenad på berget, härligt härligt :) Sen tränade jag mage och rygg när jag kom hem :) Nu har jag precis sett klart på en film. Ska väl gå ner och äta och sen får vi se vad dagen bjuder på ;)
 
Igår kväll var bästa Pernilla här och vi såg på en mycket bra film, samt satt och prata :) En väldigt bra kväll efter en tråkig dag ;)
 
Hörs mer sen ;)
 
 

More

BLÄÄÄÄ, har så fruktansvärt tråkigt !! Har inte gjort något idag och regnet vräker ner... ska detta kallas sommarlov?? Just nu skulle jag vilja sätta mig på tåget ner till falsterbo! Har alltid velat åka ner dit, men har man en familj där bara hockey finns i huvudet så blir det inget :( Hästar är till för att bli hamburgare säger dom bara ...
 
Glömde helt av att berätta igår att jag var ute hos lambi och skulle borsta henne o så, men hon var HELT GALEN!  Vet inte riktigt om hon var brunstig eller var det var men helt uppstressad var hon i allafall. Mysan gjorde det hela inte bättre när hon försöke jaga bort lambi från mig.. Fick först jaga lambi över hela hagen och när jag fick tag på henne och skulle ta ut henne kom Mysan och lambi blir rädd vilket gör att jag tappar grepet och hästarna springer iväg längst bort i hagen igen... tog en halv timma bara att få in henne och var nära att få en och en annan spark. Väl inne har hon nästan panik så jag kunde inte ha henne inne. Utan jag fick stå ute och hålla henne medans Mathilda borstade av henne..  Så nu kan jag knappast åka upp själv och ta in henne och att rida finns
inte på kartan.. Kanske blir bättre när Mysan har åkit hem från sommarbetet då lambi kan få det lugnare.
 
 
aja nu ska jagväl fortsätta att trycka i mig citronvatten så jag blir frisk snart ;)
 
kram

Din gård

Såg att jag inte hade uppdaterat något igår,, Oopss.. Kan säga att det inte hände så jättemycket igår. Var ute på promenad med Pernilla på förmiddagen sen sprang jag mellan toaletten och mitt rum hela dagen haha ;) Ne men var hos läkaren i morse och tog blodprover o fick veta att jag har en svag urinvägsinfektionm därav alla toabesök haha ;) Sen  har jag varit och plockat jordbubbar men även fikat med mamma, Mathilda o Pontus :) Resten av dagen har jag försökt trycka i mig så mycket vatten och citronvatten som är möjligt! Vill bara få bort den här skiten nu, jättejobbigt "/
 
Nu ska jag sätta på en film och förhoppningsvis få någon sömn i natt ;)
 
 

bättre igen :)

  
 
idag har jag mått mycket bättre! Huvudvärken har nästan kommit tillbaka till normal läge och jag slipper äta alla smärtstillande tabletter. Dock fick jag nässelutslag över hela kroppen igår vilket gjorde att det kliade väldigt mycket. Detta resulterade att jag somnade kl 04.50 inatt, men har istället sovit ganska länge idag.  Har annars bara tagit det lugnt. Var ute och cykla en liten sväng på förmiddag och nu på eftermiddag följde jag med pappa, David, Mathilda o Pontus och fiskade ;) Fick faktiskt den första fisken, en liten aborre ;) hah.
 
Nu ska jag se på en film och njuta av kvällen :)
 
 

6 juli 2012

Mår inte särskilt bra idag hellet :( men är ändå snäppet bättre, så nu hoppas jag att denna skiten vänder! Har varit riktigt dålig sedan i söndags och nu börjar det kännas i kroppen. Känner mig väldigt trött och hängig.. Har varit uppe en liten stund nu och fått i mig något att äta och ska nu lägga mig och sova, Blivit väldigt lite sömn det sista.
 
hörs sen :)
 

ont, ont

Jag vet att uppdateringen är dålig, men just nu mår jag så fruktansvärt dåligt! Får som kramper i hjärnan och det pulserar så kraftigt att jag nästan tror att det ska gå hål på huvudet.... Var på KSS igår för att kolla så inget har hänt med mina ögon och som tur var hade det inte det! Dock var min blodprover inte alls bra. Ska till baka på måndag för att ta om dem. Läkaren ville att jag skulle göra ett akut ryggmärgsprov igår men jag vägrade. Gör bara sjukt ont och de gör inget åt det ändå. Men om det inte är bättre i morgon måste jag åka in och ta ut vätska för att sänka trycket, annars kan det skada ögonen.
Trött på den när skiten nu... :(
 
Inlägget om tyskland får ni när jag mår bättre!
 

KSS

Har haft en helvetes natt :( Kan säga att jag har gråtit mig igenom hela natten på grund av den otroliga smärtan i huvudet och kroppen men även illamåendet! Kan inte ens beskriva med ord hur ont den huvudvärken gör. Är jävligt trött på den här sjukdomen nu ... Jag o mamma bestämde att vi inte skulle åka in till KSS i natt eftersom dom ändå inte kan hjälpa mig.. Så därför har vi fått en tid kl 13 på KSS barnmottagning och 14.20 på ögonmottagningen. Vi måste kolla så inte trycket i huvudet har skadat mina ögon nu när trycket antagligen har blivit högre..
 
 
 
 

Falsterbo horse show

Ni har väl inte missat att Gina Tricot har gjort en kollektion till Falsterbo Horse show ?:) Kommer ni inte vara på plats där nere går det även att beställa från deras hemsida :) www.ginatricot.se
 

Breaking love

God morgon :) Mår inte alls bra idag heller. Har fruktansvärd huvudvärk och en kropp som värker :( Låg i sängen hela dagen igår och så blir det nog idag med... Får ängna mig åt att kolla på One tree hill ;) Senare kommer mer bilder från Tyskland så håll utkik ;)
 

tyskland resa dag 1

Vi åkte till Tyskland tidigt fredag morgon. Skulle åka kl 04.00 men kom iväg innan 04.30. Jag hade inte sovit alls något under natten utan hade packat och fixat med musik istället;) Tänkte att jag skulle sova i bilen men var inte överhuvudtaget trött. Åkte först till Helsingborg där vi tog färjan till Helsingör, sedan vidare genom Danmark och till Rödby där vi tog närsta färja till Puttgarden. Efter cirka 20 mil stannade vi och åt på Mcdonald´s innan vi åkte de sista biten. Vi var frame i Soltua kl 16, då vi checkade in på hotellet och sedan åkte in till stan en sväng för att handla. Sedan åt vi kvällsmat ute på parkeringsplatserna ;)  Som ni kommer se på bilderna är hotellet uppbyggt som ett slott och allt är gjort i pirat stil :) Vi gick o la oss vid cirka 23.30 för att ladda inför lördagen :) Jag hade varit vaken i 40 timmar men ändå var jag inte särskilt trött. Dock kändes det dagen efter haha ;)
.
 
- Ena hotellrummet
 
 
 
 
 
 

nu

sitter nu och ser på Harry Potter samtidigt som jag lägger upp bilderna på datorn :)

I´AM BACK !!:D

Är nu tillbaka i Sverige efter en GRYM helg i Tyskland på Heide Park:D:D Eller rättare sakt jag kom hem i går kväll vid 22 tiden, men mådde jättedåligt så kunde inte blogga. Vi har haft det jättebra och vädret har varit kanon!! Det var fruktansvärt varmt och jag  brände min totalt. Trodde nästan vi var i Spanien eller något med den värmen ;)
 
Har varit ledig från bloggen några dagar, men såg att folk ändå hade klickat sig in här, roligt :D Planen var att göra tidsinställda inlägg men eftersom jag inte hann det och ändå var varken hela natten tills vi åkte i torsdags få fick ni överleva utan det ;) Hade faktiskt med mig datorn och hotellet hade internet, men kände att jag ville ha en helg utan datan och telefonen och bara umgås med familjen och våra vänner som var med oss :)
 
Har väldigt mycket bilder som ska komma upp här på bloggen :) Ska försöka börja lägga upp några i eftermiddag :) Dock var det så här att när vi kom hem igår blev jag, Mathilda och Anton dåliga :( Vi fick väldigt ont i magen, illamående, världens värk i kroppen, så antagligen fick vi någon slags matförgiftning.. Jag mår inte bättre idag utan kommer att spendera hela dagen i sängen...
 
hörs senare <3
 
 
ps. denna bilden var det som vann och fick bli min nya profilbild :) tack för hjälpen :D

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!